BACHELOR PARTY DI DEQASA STUDIO, I-CITY SHAH ALAM #FauziUmairah


okay nah bukak! okay dalam tu ada 10 eh! Ada banyak.. lebih dari 10 dan aku nak kau.. pilih 10.. Jangan bukak lagi.. Bodohlah.. (sambung gelak lagi..HAHA) Pojie: Taknak la Baca..Baca.. “Nak anak berapa orang?” Ikut rezeki wak.. Makanan kegemaran bakal bini suka.. Allah ! 5 .. Jarang (gagap) keluar makan… keluar makan kerap (eh apoo) makan kerap.. so.. Secara jujur memang tak pernah ambik tahulah dkcnvnehvuibvew order makan nasi putih..tomyam.. telur dadar.. kadang-kadang (TIBEH!) ..”Hei kenapa nervous tu” Kita tengok nanti la yee.. hahaha GELAKKKKKK (HAHA) Sayang bakal bini banyak mana? Sayang.. “Sayang macam tu ke sayang? “macam tak sayang je” Sudi tak nak lepak dengan kami lepas kawen? Of course Okay…aah bukti tau,hahaha (gelak lagi) 5 perangai pelik “pelik sape?” Bini la… bakal bini wak… Satu dia macam ni.. Haaa… pegi makan pegi mana.. Kang tanya dia.. taknak dah makan Taknak..nak kurus (Lawak doh part ni,haha) Ampun kekpa,haha Kadang dia (bakal bini) merajuk tetiba..Nak tahu dia period dia akan jadi perangai aneh..(really kak ipar?Haha) Nervous tak nak jadi laki orang? HAHAHAHAHAH gelak lagi..Abaikan la minah dalam video ni gelak ye… Ingat helok? Nervous campur seram.. zjxnjwbcwqcbn cam takut camm…errrr.. lagi ke tak? kejap lagi la yang ni.. Malam pertama agak-agak dekat mana? Bodohkan aku? Kat rumah jawapan dia? Takkan kat mana.. “ooo dekat rumah ye..bukan dekat atas katil?” Thank you

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *